94 days left to the BIG day! :D

Tihi! 94 dagar och jag blir Mrs. Pollin :D tihi! 
sitter och forsoker plugga till min sista exam/final. Vems ide var det att klamma in en hel termins arbete i EN exam!!!! galna britter!!! oh well, Onsdag 11.30 sa ar jag friii!!!!!!!!!!!! YAY!!!!! ska bli sa harligt med sommarlov (i tva veckor innan vi ska tillbaka till skolan for en avslutningsvecka. igen: Galna britter!! ). Ska bli sa harligt att komma hem till lilla Oland igen aven om det bara ar for ett par dagar och njuta av att hanga med min syster och njuta av den svenska sommaren!! :D
 
Back to the books! forsoker smyga in en uppdatering lite senare. :) 
tills dess: enjoy the summer! ;) 

Sweden here I come!!! :)

                               
 Har precis bokat biljetter till Sverige!! :) kommer hem den 17:e for att narvara vid min alskade systers avslutning!!! :) am really excited! 
ska bege mig upp till Carrickfergus nu for och halsa pa Daniels familj. Hjalp vad latt det ar att bli side tracked!! :D lol! hade tankt aka upp i morse men blev lite overost av saker att gora :D 
ha en bra dag! 

Sommarskont och kattungar :)

Hej pa er alla! 
det var ett tag sedan nu...
Kom hem i forgar fran en superharlig tvavackorsresa till min underbare fastman i Skottland. :) 
Solen sken, faglarna kvittrade, vi tog langa promenader och gjorde i stort sett allt utom att plugga -fantastiskt harligt!! (att jag sedan var dar for att fa ett par veckors lugn och ro sa att jag kunde plugga ar ju en helt annan historia :D )
medan jag var dar, sa firade vi tva ar!! Svart att forsta att vi har varit tillsammans sa lange, samtidigt sa kanns det som att vi alltid har varit tillsammans! :D
                                                                                                                             my favorite place on earth
                                                                                                             The cocoa tree, Pittenweem, 
                                                                                                               mitt favoritstalle och dar vi
                                                                                                                                firade tva ar :)


 oh vad det ar harligt att vara kar!! :D pa tal om det. Brollopet! Klanningarna ar alla bestallda! :D och inbjudningarna ar ute utom tre som jag inte kan fa addresses till ;( men har ar i alla fall brudtarnsklanningen.jag vet att den har ar i gult, men dem jag bestallde ar i smaragdgront/morkgront:)  enjoy!
 :) curtesy of kelseyrose.co.uk
                         framsidan :) 








curtesy of kelseyrose.co.uk                    curtesy of kelseyrose.co.uk
  baksidan :) detalj pa framsidan :) 





Sa jag att sommaren ar har??!! Det ar den!! :D antligen! 
solen skiner, manniskor ar glada och man kan faktiskt sitta ute utan att frysa till is!! :D tihi Gud ar god!! 

Kommer ni ihag Sky, min lilla kattunge, som nu ar var lilla kattunge? hon bestammde sig for att fa kattungar!! samma morgon jag skulle aka hem!!! LOL :D sa bade Daniel och jag satt uppe fran klockan tva till sex ma morgonen for att kolla att allt gick som det ska. Det gjorde det, sa nu har vi fyra kattungar till!! phew! och vi som tyckte att det rackte med tva! :D vi har nu sex katter mina damer och herrar! bilder kommer sa fort som jag lyckas fa nagra bra av dem. :) men jag kan tala om att tva ar svartvita och tva ar tigerrandiga i svart och kola :) de finaste kattungar jag nagonsin sett!! men jag ar ju lite subjektiv forstass ;) tihi! lilla sky har nu blivit mamma :)
                      var lilla Sky har blivit mamma :)


nu ska jag ut och njuta av solen medan den skiner :) 
ta hand om er! 



 



hjalp vad tar tiden vagen!!!! :O

Ena studen beger jag mig till statshuset for att rosta, nasta stund har jag halsat pa vanner, handlat mat, atit middag, diskat,fixat med inbjudningar sett en film och bakat bullar samt haft 10 pers over for frukost --och det ar lunchdags nasta dag!! :D 
galet varre! bakade 80 bullar i morse. gissa hur manga som ar kvar? 5!! :D lol jag gifter mig med ett kakmonster!! tihi!! pa tal om min fantastiska fiance sa gav han mig sasong 4 av Gilmore Girls i 2 ars present! :D otroligt att tva ar har gatt sa snabbt! ofattbart hur vara liv har forandrats under de tva aren. :) 
I love how you dazzle me with your smile
I love how your eyes glitter when you look at me
I love how you wrap your arms around me a bury me in a hug
I love that you listen to me 
and how you're always there for me
and my love, I'm yours forevermore! 












Election day and grumpy cats

Hej igen!! 
har lite catching up to do nar det galler min blogg tror jag :D 
Ar i var lilla underbara Pittenweem igen!! YAY!!! tanken ar att jag ska plgga till mina finals men men vi far val se hur det gar med det... ;) 
igar var min forsta dag har och jag dok beslutsamnt ned bland papper, pennor och lack for att knapa ihop de sista inbjudningskorten till vart brollop!! :D Hoppas pa att fa de sista ivagskickade idag. Typiskt nog sa fick vi slut pa skottsrutigt band nar vi hade 5 kort kvar att gora! typiskt oss! lol :D men vi har en plan! tihi, vi ska ga ner till vart favorit cafe och se om de later oss kopa lite av deras band som de anvander till att knyta ihop pasar med chocklad! genious!! tihi. fortsattning foljer tihi ;) 
nu ropade Daniel pa mig. vi ska ner och rosta pa nasta premiarminister. eller, han ska rosta, jag far vanta till senare i somma nar vi svenskar rostar pa statsminister. men eftersom det ar Daniels forsta rost nagonsin sa tankte jag folja med honom so sallskap :) 
skriver mer nar jag kommer hem! 
bye for now!

harlig helg

har haft en fantastisk helg med intenationell lunch, bullbak, shopping och macherande band!! :D 
har mycket att beratta men ar pa tok for trott for att hitta ratt ord! :D 
ska forsoka knapa ihop nagot imorgon :) forsattning foljer... 
;) 

RSS 2.0