long time, no see

hej pa er alla!

som ni kanske markt sa har det varit lite tyst har pa bloggen. Detta for att jag har flyttat! (jipiieeeeeeeeeeee) till Skottland narmare bestamt. Pittenweem for att var exakt. :) jag bor numera hos en dam vi kanner i samma lilla by som Daniel, sa jag har antligen kommit hem! :D am loving it! :)

ska springa runt och ta lite bilder under de narmsta dagarna sa att ni fae se hur jag har det.
kattungarna vaxer sa att det knakar, "att gora" listan vaxer lika snabbt, mina klader ligger huller om buller i hogar for att vi inte har haft tid att sortera dem, men koket har fatt en varstadning och ar rent och fint! :D vilken frihet att veta att ens kok ar ens eget och inte behover delas med nagon annan! :D fantastiskt!
jag har borjat skriva sma listor med saker jag skulle vilja skaffa till huset. kanns som att man ar liten och skriver en onskelista igen. :D

skickade ivag matten for min brollopsklanning igar, sa nu ber jag att matten var ratt och vantar spannt pa att den ska bli klar. :) det borjat bli riktigt pirrigt nu nar det narmar sig. det ar bara 51 dagar kvar nu! hjalp! :D yay!! can't wait! finns inga ord for hur exalterad och forvantansfull jag ar infor dagen med stort D (eller "W" tihi). LANGTAR!

nu ska jag hoppa in i dushen och ta en lang harlig dush innan huset blir invaderat av damer fran forsamlingen (vi ska ha ett mote ikvall)

ta hand om er!
kramar

RSS 2.0