Drumvirivel......tadaaaa!!! kattungarna har fatt namn!! :D

efter tre veckor i denna varlden har vara babies oppnat sina ogon och vaxt sa mycket att de nastan trillar over kanten pa den lada som ar deras varld och hem. Dessa underbara varelser som tacklar livet med gladje och gusto ovar sig pa forsvara sig genom att med stor lycka attackera varandra :D

Det tog ett tag men nu har vi hittat passande namn till alla fyra sma liven. Vi har upptackt att vi har tre sma flickor och en kille, sa sjalvklart fick killen (som ar svart med en vit flack over nosen) heta LUKE efter ni-vet-vem ;) har man en Luke sa maste man ju ocksa ha en Lorelai (vilket Daniel promt forkortade till RORY, sa vi fick tva i en :D ). var lilla Lorelai ar tigerrangig i kola och svart med en svart nos. Var andra svart-vita lilla gumma (helsvart med vita 'strumpor' pa fotterna) ar en liten krutgumma! hon flyger och far over hela ladan och ar ocksa den som helt oradd klattrar upp pa vaggarna for att se vad som finns pa andra sidan -aven om 'vaggen' ar fyra ganger sa stor som hon sjalv! En sadan feisty liten varelse maste ju ha ett passande namn, sa hon fick heta MAGGIE efter Margaret Thacher, Storbritanniens forsta kvinnliga premiarminister (och en stor hero for Daniel). Sist men inte minst har vi lilla LOUISE ,en tigerrandig (igen kola och svart) men en liten vit nos. just nu ar hon den lugnaste av de fyra och fick heta Louise bara for att vi tyckte att det var ett fint namn. :) 

sa dar har vi det! var lilla familj av katter har nu alla fatt namn! :D lyckades inte fa nagra bilder av dem den har gangen heller, men ska tjata pa Daniel att skicka over nagra :D har kommer lite googlebilder i alla fall!





i min systers ord: Smile! It confuses people. :D



Kommentarer
Postat av: Madde

EXCITING! :D

Haha, ni döpte två till Rory och Luke! Amazing! :) Gillade dom andra namnen också, Louise och Maggie - mysiga namn. :) Aww, kan knappt vänta tills jag får träffa dom små liven! :D Kommer det bli något av att träffas i sommar? jag har tänkt mycket på det på sista tiden. Kanske någonstans i juli? Vi kan prata mer om det när du kommer hem. :)

2010-06-13 @ 11:58:01
URL: http://imaddesbubbla.blogg.se/
Postat av: Malin

lol! vi var tvugna att ha en luke och en Rory efter var Gilmore Girls obsession i var :D lol



Ni ar alltid valkommna over till Pittenweem narhelst ni vill!!!! om ni kan komma bade i Juli och till Brollopet sa hade det varit fantastiskt!!! :D bade du och pappa skulle alska var lilla fiskeby ;) Mikael ocksa tror jag ;) skulle vara sa jatteroligt om ni ville komma :D



forresten, kommer Lottie till Brollopet? saknar dig gumman!



kramar

2010-06-13 @ 16:25:27
URL: http://theswedeturnedparsnip
Postat av: Madde

Haha, of course you had to! :D



That's awesome! :D Kan vi kolla på biljetter och liknande när du kommer hem då? Kan hända att det bara är jag som kommer. Inte för att pappa inte vill, det kanske bara blir bäst så.



Lottie kommer till bröllopet! ;) Saknar dig med!

2010-06-13 @ 16:43:34
URL: http://imaddesbubbla.blogg.se/
Postat av: Malin

lol



visst kan vi kolla med biljetter nar jag kommer hem! :) vi kan prata om hela resan da om du vill :)



kanon! can't wait ;)



alskar dig!

2010-06-13 @ 19:13:18
URL: http://theswedeturnedparsnip

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0