Church, picnic and then fall over in a corner ;)

ar precis hemma fran kyrkan. Det var ugndommarna och sondagskolan som ledde motet idag, sa det var sang och teater for hela slanten. Vara sma sondagskolbarn sjong nagra sanger med rorelser (sa adorable :) ) och laste ett par berattelser. En handlad om en farahede och hur en hyrd faraherde inde brydde sig om faren, sa om en varg kom sa la han benen pa ryggen och overgav de sma lammen. Men en god farahede som agde faren kande faren och de kande honom. Han overger dem aldrig utan skyddar dem. avslutningsvis berattade dem hur Jesus ar var faraherde som alltid finns dar for oss och aldrig overger oss under svara tider. Fick mig att tanka pa "footprints"



-Mary Stevenson



Efter sondagskolbarnen kom vara ugndomar och framforde ett riktigt underhallande drama om "the red ribbon club" -hillarious!

Killen som predikade, kladde ut tre barn och en man fran forsamlingen till Dorothy (trollkarlen fran Oz), the scarecrow, tin man & the lion och fick forsamlingen att sjunga yellow brick road. :) HAn pratade om att inen av oss ar perfect. vi at aldrig ricktigt nojda med oss sjalva, men Gud kanner oss battre an vad vi gor skalva och han anvander dem talanger vi har. Ibland behover vi bara ett aventyr for att farsta att vi ar vardefulla. -Som Dorothy som forstar att kraften hon letade efter fanns i hennes skor, the scarecrow forstar att han ar smart -han behover ingen trollkarl for att fa en hjarna!; the tin man hittar sitt hjarta innom sig och lejonet hittar sitt mod. Ibland forstar vi inte hur vi kan klara av saker och ting forran Gud satter oss i situationer i vara liv dar vi maste anvanda gavor vi inte visste att vi hade. :) livet ar ett aventyr and God's in charge! :)






Efter kyrkan hade vi en pic nic i forsamlingssalen eftersom den sag ut att bli regn ute. En av damerna i kyrkan hade med sig nog med mat for att racka till de 5000. Sa efter en fest bestaende av kyckling mackor, korsbarstomater, jordgubbar, chips, cheese cake, kanel och russinsockerkaka, twixchocklad, te och sprite, sa var vi alla proppmatta. Nojda och glada, stade vi upp och begav oss hemmat for en valbehovlig vila. Det ar ju trots allt vilodag idag. :) sa jag ska gora just det -vila. :)


vi ses senare!
ha en harlig dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0